Innovaties om van te genieten

Ook in de badkamerwereld staat de technologie niet stil. Ontdek de meest recente ontwikkelingen om nog meer te genieten van uw badkamer.

Infrarood als warmhouder

Vergeet snelle douches en bibberen in uw badkamer met de nieuwste infraroodsystemen. Met infraroodverwarming in het plafond, spiegel of wand van de douche geniet u onmiddellijk van een warme omgeving. Dankzij het plug-and-play systeem en stijlvolle vormgeving biedt het een oplossing voor bijna elke omgeving.

Inbouwkranen zijn de nieuwe norm Van retro tot hypermoderne badkamers, inbouwkranen zijn niet meer weg te denken. Ze zijn niet alleen stijlvol, ze zorgen ook voor extra comfort voor de gebruiker. U kan uw douche aanzetten zonder nat te worden en de koude stralen te moeten trotseren. Daarnaast biedt het de mogelijkheid verschillende systemen te combineren mocht u dit wensen. Een win-win dus!

Beton cire als onderhoudsvriendelijk alternatief

Wandtegels in alle kleuren en vormen, van heel klein tot gigantisch groot, hebben er een stevige concurrent bij: beton cire. Dit stucproduct is niet alleen bijzonder onderhoudsvriendelijk, het heeft ook een voegloze afwerking waardoor het bijzonder geschikt is voor een badkameromgeving.

Warm aan uw voeten

Parket is en blijft een uitdaging in een vochtige omgeving. Daarom zijn de nieuwste kurkvloeren aan een revelatie in de badkamerwereld bezig. Ze zijn perfect voor badkamers en voelen heerlijk warm en zacht aan de voeten. Het eenvoudig onderhoud en de elegante look krijgt u er bovenop. Wenst u uw badkamer aan te passen met één of meerdere innovaties? We helpen u graag verder. Meer informatie vindt u op onze website www.bathroomdesign.be of contacteer ons 03 375 57 90