Menu TERUG
  • 03 375 57 90

Bathroom Design ontwerpt en installeert uiterst
persoonlijke badkamers op maat van uw huis en uw wensen.
Wij zorgen voor de badkamer die u nodig heeft.

 

Ons team

Onze unieke badkamerontwerpen komen tot stand dankzij ons team dat gevoel voor esthetiek , inzicht in ruimtelijke invulling en technische kennis combineert.

Siegfried, onze technische projectmanager die u volledig ontzorgt.

Kwalitatieve projecten opleveren, daar gaat hij voor. Stipt en met oog voor detail. Hij is altijd te bereiken voor vragen, van start tot finish. Siegfried volgt uw badkamerrenovatie persoonlijk op en is erbij van het eerste gesprek tot aan de oplevering. Hij is uw eerste aanspreekpunt en coördineert de werken. Daarnaast werkt hij nauw samen met één van onze interieurarchitecten om zo van uw badkamerproject zowel een technische als een esthetische parel te maken.

Designteam met oog voor detail.

Ongeacht uw stijl en uw woning, onze interieurarchitecten ontwerpen voor u de perfecte badkamer. Wij luisteren naar uw verhaal en vertalen het naar uiterst persoonlijke ontwerpen die werken. Steeds met oog voor detail en de persoonlijke stijl van de gebruiker. We kennen de trends en laatste badkamerinnovaties en passen deze toe wanneer gewenst. Het designteam zorgt, in samenspraak met de technische uitvoerders, voor een karaktervolle badkamer waar u kan thuiskomen en ontspannen zonder zorgen.

 

Dankzij ons team is onze service al even uniek als onze badkamers, beloofd.

naar realisaties