Kleuren bepalen de sfeer van een ruimte, dus ook van uw badkamer. Gedempte kleuren zorgen voor een kalme, ontspannen sfeer die bijdraagt aan een tijdloze omgeving. Intense kleuren daarentegen vullen uw badkamer met energie en persoonlijkheid. Blending in or standing out, een wereld van verschil maar altijd met één doel: u laten thuiskomen in uw badkamer.

 

Kleurtrends

De minimalistische stijl, die afgelopen jaren bijzonder in trek was, zorgde voor een enorme populariteitsstijging van beigetinten. Maar zoals het gaat met trends, komt hier dit jaar verandering in. Nieuwe kleuren nemen het voortouw, elk met een compleet andere uitstraling.

“Gedempte kleuren zorgen voor een kalme, ontspannen sfeer die bijdraagt aan een tijdloze omgeving. Intense kleuren daarentegen vullen uw badkamer met energie en persoonlijkheid. ”

Perzik

De meest aanwezig kleur in interieurs en badkamer is Peach Fuzz of perzik. Zowel in ontwerp, kunst als mode domineert deze dromerige kleur. De kleur geeft een gevoel van rust en harmonie, met een subtiele vleug warmte die zich ideaal laat combineren met hout en rotan.

Details in projecten

Saliegroen

Overgewaaid uit de modewereld en nu helemaal ‘in’ bij badkamers is Saliegroen. Een zachtgroene variant die rust en natuur in je badkamer binnenbrengt. Als accentkleur of verwerkt in tegels en badlinnen, met saliegroen creëert u een harmonieuze omgeving waar u tot rust kan komen.

Warme terracotta

Zuiderse warmte in uw badkamer dankzij de warme terracottatinten die weer helemaal terug zijn van weggeweest. Geïnspireerd op zuiderse aardewerken brengen terracotta-tinten in uw badkamer rustieke charme binnen. Het geeft uw badkamer een tijdloze en stijlvolle uitstraling, het hele jaar door.  

Chocoladebruin

Een donkere, warme, rijke kleur: chocoladebruin. Vaak als accent in badlinnen of muurverf gebruikt in badkamers waar een luxueuze uitstraling centraal staat. De kleur combineert prachtig met beige, goud en groen. Elegante esthetiek met deze kleur is nooit ver weg. Kleuren zijn altijd zeer persoonlijk en moeten het karakter van het huis en zijn bewoner reflecteren. Harmonie tussen functionaliteit, zijn en voelen staat centraal. Twijfelt u over uw kleurkeuze tijdens uw badkamerrenovatie? Aarzel niet om dit met onze experten te bespreken. Wij zorgen voor een badkamer zo uniek als uzelf.