Menu TERUG
  • 03 375 57 90
WERKWIJZE

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Het is, samen met de betrokkenheid van onze interieur architect, voor ons het essentiële ingrediënt om voor u de perfecte badkamer te kunnen ontwerpen en realiseren.

Daarom komen wij steeds bij u langs om uw wensen te bespreken, heeft u één vast aanspreekpunt en zijn wij altijd te bereiken bij vragen.

Plaatsbezoek

Voor we een offerte opmaken, komen wij bij u langs om uw verwachtingen en wensen te bespreken. We luisteren naar uw verhaal, bekijken de ruimte, de lichtinval en het karakter van uw woning. Op basis van al die elementen, maken wij een voorstel op maat op.

Offerte

Na het plaatsbezoek gaan wij voor u aan de slag. Terwijl onze interieur architect zich bezig houdt met het ontwerpen van uw ideale badkamer, wordt een bijhorende gedetailleerde offerte opgemaakt voor de werken. Tevens geven we U een realistische prijsindicatie mee voor de materialen (tegels, sanitair, cv, meubilair, …), zodat U een volledige en correcte kostenraming heeft van Uw project.

Onze offerte stellen wij persoonlijk aan u voor, inclusief onze creatieve schetsen van de toekomstige badkamer, een moodboard en eventueel stalen van de voorgestelde materialen waar mogelijk. Zo ziet en voelt u hoe uw badkamer er kan uitzien.

Het dromen van uw unieke badkamer kan alvast beginnen.

Planning

Wanneer uw wensen duidelijk zijn, de offerte werd goedgekeurd en de nodige keuzes materiaal werden gemaakt, plannen wij het verdere ontwerp en uitvoering van uw unieke badkamer in.

Hierbij houden wij rekening met de levertermijnen van de gekozen materialen, uw beschikbaarheden en agenda. Zo kunnen wij uw badkamer renoveren wanneer u met vakantie bent of op een moment waarop u er het minst hinder van ondervindt.

Uitvoering

We starten op het afgesproken tijdstip met de uitvoering van de werken en zorgen voor een correcte oplevering. We doen dit professioneel, consequent en met oog voor detail. Tijdens de werken staat respect voor de omgeving waarin we werken centraal. We werken zo netjes en stil mogelijk om de hinder maximaal te beperken.

Wij volgen uw project persoonlijk op en ontzorgen u volledig. Uiteraard kan u steeds bij ons terecht voor vragen of bedenkingen tijdens de werken.

Oplevering

Uw exclusieve badkamer is klaar. We zorgen voor een uiterst verzorgd project en nette oplevering, binnen de afgesproken tijd. Tijdens de oplevering lichten we het optimaal onderhoud toe en beantwoorden al uw vragen. Na de oplevering is er enkel nog tijd om te genieten van uw nieuwe badkamer.


Overtuigd van onze aanpak?

Dan horen wij u graag .

Contacteer ons