Menu TERUG
  • 03 375 57 90
WERKWIJZE

Persoonlijk contact vinden wij bijzonder belangrijk. Alleen zo kunnen wij voor u de perfecte badkamer ontwerpen en realiseren.

Daarom komen wij steeds bij u langs om uw wensen te bespreken, heeft u één vast aanspreekpunt en zijn wij altijd te bereiken als u zaken wenst te bespreken.

Plaatsbezoek

Wenst u een unieke badkamer in uw woning? Dan komt onze interieurarchitect, Mich, bij u langs om uw verwachtingen en badkamerwensen te bespreken. We luisteren naar uw verhaal, analyseren de ruimte, de lichtinval en het DNA van de woning. En daar stopt het niet…

We brengen ook materialen, texturen en inzichten mee om u te inspireren. We schetsen uw ideeën uit en maken uw wensen zichtbaar. samenzitten.

Bent u helemaal weg van onze aanpak en voorstel, dan maken we een planning op die past voor u. Indien gewenst kunnen wij ook meegaan naar enkele leveranciers om materialen uit te kiezen.

Offerte

Na het plaatsbezoek gaat ons team voor u aan de slag. We ontwerpen uw ideale badkamer en maken een bijhorende offerte. Deze offerte stellen wij graag aan u voor met 3D-tekeningen en stalen van de voorgestelde materialen. Zo ziet en voelt u hoe uw badkamer er binnen een paar weken kan uitzien.

Bent u helemaal weg van ons voorstel, dan maken we een planning op die past voor u.

Planning

Wanneer uw wensen duidelijk zijn en u alles heeft gekozen voor uw unieke badkamer, maken we een planning op. Deze planning ligt volledig in lijn met uw wensen en agenda. Zo kunnen wij uw badkamer renoveren wanneer u met vakantie bent of wanneer het u best past.

Uitvoering

We starten op het afgesproken tijdstip met de uitvoering van de werken en zorgen voor een stipte oplevering, met oog voor detail in de afwerking en met respect voor de omgeving waarin we werken.

Wij volgen uw project persoonlijk op en ontzorgen u volledig. Uiteraard kan u steeds bij ons terecht voor vragen of bedenkingen.

Oplevering

Uw unieke badkamer is afgewerkt. Tot in de puntjes verzorgd en net zoals afgesproken. We overlopen de gebruikte materialen, informeren u over het correcte gebruik en onderhoud en beantwoorden al uw vragen. Na de oplevering is er enkel nog tijd om te genieten van uw nieuwe badkamer.


Overtuigd van onze aanpak?

Dan horen wij u graag .

Contacteer ons
Contacteer ons

Wil je jouw project graag met ons bespreken of heb je een algemene vraag?  Contacteer ons dan vrijblijvend!

Graag nog meer inspiratie?Ontvang ons magazine

Ontvang het gratis inspiratiemagazine van Bathroom Design, boordevol inspiratie en tips.